ЗА НАС

С настоящата Декларация за поверителност „ МУЛТИ УСЛУГИ“ ЕООД, В КАЧЕСТВОТО СИ НА АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ, ГАРАНТИРА,
 ЧЕ В СЛУЧАИТЕ НА СЪБИРАНЕ В РЕЗУЛТАТ НА ДЕЙНОСТТА СИ НА ЛИЧНИ ДАННИ, СЪЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПАЗЕНИ В СТРОГА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ, ИЗПОЛЗВАНИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ЦЕЛИТЕ, ЗА КОИТО СЕ СЪБИРАТ И НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ НА ТРЕТИ ЛИЦА БЕЗ ИЗРИЧНОТО
 СЪГЛАСИЕ НА ТИТУЛЯРИТЕ ИМ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПРЕДВИДЕНИТЕ В ЗАКОНА СЛУЧАИ.

Мулти услуги ЕООД

 Мулти услуги е създадена от една идея, превърнала се в мечта и от там в реализиран проект. Появихме се през 2012 година и се  захванахме  със задачата, да покажем и докажем, че в България може да се развива успешен бизнес и човек има възможност да постигне желаните цели и резултати. Нашите успехи са заслужени и  свързани с много труд и постоянство за да успеем да се превърнем няколко години по-късно в една от водещите фирми в сектор демонтаж и къртачни услуги. В началото имаше много хора които ни подкрепиха в тази мечта за собствен бизнес и  повярваха в нас – днес  всички те са членове на нашия екип и наши добри партньори.
С участието си  в редица знакови проекти Мулти услуги е наложила името си като синоним на коректност и качество.
Нашата цел е трайно установяване на фирмата на пазар, чрез предоставяне на услуги  от най-високо качество, като се стремим с нас да се работи лесно и хората да ни запомнят като коректни и добри професионалисти. Ние сме  предпочитан партньор, поради стриктното спазване на изискванията за високо качество и срочно изпълнение на договорните си отношения.
Устремени сме да постигаме  все по-добри резултати в своята дейност и да оправдаем  изискванията и потребностите на своите възложители и клиенти, като полагаме усилия да се интегрираме към всяка общност, в която присъстваме, и високо ценим различните перспективи, които хората ни предлагат.
Успехът на нашата фирма  и  непрекъснатия растеж  са белязани от  многото работа и отговорността с която се отнасяме към нея.
Най-ценният ни актив са нашите служители. Това, че днес заемаме водеща позиция, се дължи на техните квалификации, отдаденост  и ентусиазъм. Екипът ни се увеличава непрестанно, като по този начин гарантираме ресурс, чрез който да можем да удовлетворим изискванията на клиентите.  Инвестираме в служителите си и затова им предлагаме високо заплащане за извършената работа.
„Не ограничавайте предизвикателствата – предизвикайте ограниченията!”. Звучи малко изтъркано, но е вярно. Ние постоянно предизвикваме ограниченията, когато някой ни каже – това е невъзможно да се направи, а ние им докажем обратното, но никога не бихме поставили екипа си в риск, защото здравето и безопасността  му са изключително важни за нас и не приемаме компромиси в това отношение. Нашето отношение към сигурността и здравето е на изключително високо ниво и продължаваме да следваме целта си – да работим без инциденти.
Основната ни дейност е свързана  с разрушаване на стоманобетонни сгради и тежки конструкции. Разполагаме с екип от опитни къртачи, оборудвани с професионална техника и добра транспортна организация за извозване на различни отпадъци. Извършваме къртачни услуги на всякакви обекти и помещения – жилища, офиси, търговски, промишлени сгради и други. Работим по събаряне на сгради и пристройки, демонтиране на конструкции, демонтаж на остъкление, решетки, дограми и др.
Екип ни е обучен да реагира при всякакви ситуации свързани с услугите които предлагаме и е компетентен за изпълнението на отговорни проекти, изискващи прецизност, къртене на труднодостъпни места, демонтиране на деликатни съоръжения.
Мулти услуги няма кредитни задължения и няма задължения към държавния бюджет и общините.
Ние сме член на Камарата на строителите в България.
Инвестираме в наи добрите и качествени машини на пазара. От създаването си фирмата работи в перфектни отношения с Хилти България. На тях разчитаме за високото качество на предлаганите от тях машини и в комбинация с отговорен екип да постигаме перфектни резултати.
Ние от Мулти услуги сме убедени, че професионализмът винаги ще си остане най-печелившата стратегия.
 
Свържи се с наш представител

Професионални Услуги

 
 
Услугите, които предлагаме са в сферата на строителството и ремонтните работи. Основната ни дейност е свързана разрушаване на стоманобетонни сгради и тежки конструкции.
 
 
 
 

Информация за преминали обекти